Auto laten importeren

Een auto importeren is heel erg voordelig, of kan heel erg voordelig zijn. Als de auto in Nederland vele malen duurder is en in het buitenland goedkoper (inclusief alle gemaakte kosten zoals transport en dergelijke) of als de auto die u op het oog heeft in Nederland niet te krijgen is, dan haalt u er natuurlijk enorm veel voordeel uit. Maar het zelf importeren is niet iets wat voor iedereen is weggelegd. Daarom is een auto laten importeren voor heel veel mensen een veel betere optie.

import duitsland

Hulp bij auto import

Een auto (laten) importeren begint natuurlijk bij het begin: Het aanschaffen van een auto. U kijkt hiervoor natuurlijk op de verschillende websites die er op het internette vinden zijn. Maar dan? U schaft de wagen aan, maar hoe zorgt u er dan ook voor dat de auto in Nederland terecht komt, met het juiste Nederlandse kenteken en de bijbehorende papierwinkel? Wat moet u met de BPM aangifte doen? Over het algemeen is dit allemaal vrij lastig, vooral als het de eerste keer is dat u een auto uit het buitenland naar Nederland wilt laten komen. Daarom is een auto laten importeren veel slimmer om te doen. Als u op het internet zoekt naar ‘auto laten importeren’ , dan ziet u meteen een hele waslijst aan gespecialiseerde bedrijven die dit met plezier voor u willen doen. Zij zullen alles voor u regelen. Maar gaat u nou niet blindelings met het eerste het beste bedrijf in zee, informeert u zich goed. Vergelijk de bedrijven met elkaar, kijk naar de prijzen, zodat u niet teveel gaat betalen.

Op de ANWB site kunt u ook naar informatie over een auto laten importeren. Een auto laten importeren scheel u in ieder geval een heleboel kopzorgen.