Het gezonde frituren met de AirFryer!

Houdt u net als vele anderen van een lekkere frikadel, kroket of een patatje op zijn tijd? Soms moet je jezelf verwennen met een lekkere snack, terwijl je weet dat het ongezond is en er allemaal vetten in zitten. Wat nou als u kon frituren zonder vet? Dat kan! Met de nieuwe AirFryer kunt u frituren zonder vet maar maakt u gebruik van lucht! Geen gebakken lucht maar warme lucht, als een soort hetelucht oven. Hiermee maakt u dezelfde heerlijke snacks, alleen dan een stuk gezonder. Zodra u een snack uit de AirFryer heeft geprobeerd gaat u nooit meer terug!

Wat is een AirFryer?

Een AirFryer lijkt op het eerste oog op een frituurapparaat, alleen dan zonder ruimte voor al het frituurvet. Er zit wel een ‘ouderwets’ mandje bij om zo toch het gevoel van frituur een beetje te behouden. De AirFryer is binnen de kortste keren opgewarmd en u kunt de snacks erin gooien. Een voordeel van de AirFryer is ook nog dat deze aan de buitenkant koud blijft waardoor deze geen gevaar vormt voor kleine kinderen!  De AirFryer is hierdoor vele malen veiliger dan zijn voorganger, de gewone frituurpan.

Welke voordelen heeft de AirFryer nog meer?

Naast frituren kun je in de AirFryer ook roosteren, bakken of grillen. Hierdoor is het apparaat multifunctioneel en elke avond te gebruiken. Of u nu een taart gaat bakken of spareribs wil eten, de AirFryer maakt het voor u klaar. Er zijn nu ook al verschillende recepten boeken beschikbaar, speciaal voor de AirFryer! Wilt u vanaf nu gezonder maar ook vooral makkelijker en sneller koken, maak dan gebruik van de AirFryer. Geen gedoe meer met olie of frituurvet, maar dankzij de hete lucht een  heerlijke maaltijd die nog gezond is ook. Koop vandaag nog de AirFryer en laat u verrassen door de bijzonder techniek die uw eten nog lekkerder maakt!

Lees meer over de Airfryer op http://www.airfryervergelijken.nl